Tavşançalı Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Etkili ve güzel konuşabilen, eğitimin önemini kavramış, bilimsel düşünebilen, bilgi üreten ve paylaşabilen, bilgiye hızla ulaşan ve onu kullanan, moral ve motivasyonu yüksek, girişimci, kendine güveni olan, öğrenmeyi öğrenmiş, yeni bilgileri öğrenmeye istekli, problem çözme ve karar verme becerisi gelişmiş, sürekli gelişmeyi yaşam biçimi edinmiş, takım çalışmasına açık olan, Atatürk İlke ve İnkılapları ile milli manevi değerlere bağlı, sosyal kültürlü, ailesine ve milletine karşı sorumlu bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öz değerlerimizden taviz vermeden, evrensel ve yerel değerlerin sentezini okulumuzda oluşturmak. Bu değerlere ulaşmada araştıran, sorgulayan, kendine güven duyan bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Ortaöğretime giriş sınavlarında 2017-2018 eğitim öğretim yılında başarı oranı %100´dür. Okulumuz yıldızlar ve minikler kategorisinde futsal turnuvasında Kulu 2. si olmuştur.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tavsancaliataturk.meb.k12.tr

Adres - Ömeranlı Mahallesi Ömeranlı Caddesi NO 97 KULU/KONYA

Yerleşim Yeri - Ömeranlı Kasabası Kulu/KONYA

Adres - Ömeranlı Mahallesi Ömeranlı Caddesi NO 97 KULU/KONYA

Ulaşım Konya - Ankara yolu kasabamız içinden geçmektedir. Konya ve Ankara´ya olan uzaklık mesafesi 130km´dir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ömeranlı Kasabası Kulu ilçe merkezine 17km uzaklıktadır.